دبیر شورای عالی و مدیر حوزه علمیه خراسان از غرفه دانشگاه بازدید کردند

تاریخ انتشار: 1401/09/15

دبیر شورای عالی و مدیر حوزه علمیه خراسان از غرفه دانشگاه بازدید کردند

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان و مدیر حوزه علمیه خراسان از غرفه دانشگاه ادیان و مذاهب واحد مشهد بازدید کردند.

در دومین روز نمایشگاه پژوهش و فناوری، دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان و مدیر حوزه علمیه خراسان به همراه معاونین از غرفه دانشگاه ادیان و مذاهب واحد مشهد واقع در نمایشگاه بین المللی مشهد بازدید کرد.

در این دیدار حجة الاسلام و المسلمین دکتر غفوری نژاد رئیس واحد دانشگاه ادیان و مذاهب در مشهد ضمن عرض خیر مقدم، مهم ترین و جدیدترین آثار پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب را  معرفی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین کاظمی مدیر حوزه ریاست حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام و المسلمین کندری معاون علمی حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام و المسلمین عیسی نژاد معاون فرهنگی حوزه علمیه خراسان، آقای حصاری معاون پژوهش حوزه علمیه خراسان و آقای مفیدی معاون پشتیبانی حوزه علمیه خراسان در این بازدید حضور داشتند.

یاد آور می شود این نمایشگاه که به مناسبت هفته‌ی پژوهش برگزار شده است، شرکت‌های دانش‌بنیان آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را به نمایش گذاشته‌اند که دانشگاه ادیان و مذاهب نیز آخرین آثار پژوهشی خود را به علاقمندان ارائه کرده است.

برچسب ها : مدیر حوزه علمیه خراسان, نمایشگاه پژوهش و فناوری, دانشگاه ادیان و مذاهب, واحد مشهد

تلفن: 5138551264 98+ , 5138551266 98+, 5138551262 98+, 5138551263 98+