تفاهم نامه دانشگاه با سازمان کتابخانه های آستان قدس رضوی

تاریخ انتشار: 1399/10/15

تفاهم نامه دانشگاه با سازمان کتابخانه های آستان قدس رضوی

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ادیان و مذاهب و سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی منعقد شد و به امضای رؤسای دو مرکز علمی رسید.

در مورخه 4 اسفندماه 1396 دکتر غفوری نژاد نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در خراسان بزرگ ملاقاتی با آقای دکتر زاهدی رئیس وقت سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در دفتر کار ایشان انجام داد و در مورد همکاری های فیمابین مذاکراتی انجام شد. وی در آن جلسه اعلام کرد که در نظر است کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب در مشهد راه اندازی شود و نیازمند کمک دانشگاه ادیان و مذاهب است.

در تاریخ 5 تیرماه 1399 تفاهم نامه ای بین دانشگاه ادیان و مذاهب و سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی منعقد شد و به امضای رؤسای دو مرکز علمی رسید. در این تفاهم نامه بر توسعه همکاری های آموزشی، پزوهشی، بین المللی و بهره مندی از ظرفیت ها و امکانات یکدیگر و توسعه ارتباطات علمی اساتید و دانشجویان طرفین تأکید شد.

برچسب ها : تفاهم نامه, دانشگاه ادیان و مذاهب, آستان قدس رضوی, کتابخانه, موزه, اسناد