تفاهم نامه دانشگاه ادیان و مذاهب با صدا وسیمای خراسان رضوی

تاریخ انتشار: 1399/10/16

تفاهم نامه دانشگاه ادیان و مذاهب با صدا وسیمای خراسان رضوی

با حضور حجة الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس  دانشگاه ادیان و مذاهب تفاهم نامه همکاری با صدا و سیمای خراسان رضوی به امضاء رسید.

با شروع کار نمایندگی دانشگاه ادیان و مذاهب در استان خراسان و حضور متناوب اساتید دانشگاه در مشهد مقدس، رئیس محترم دانشگاه ادیان و مذاهب طی نامه ای به مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی جناب آقای نصرپور آمادگی خود را جهت موارد زیر اعلام نمود:

1. تأمین کارشناس در حوزه های عمومی مذهبی- دینی و تخصصی ادیانی و مذاهبی
  2. برگزاری دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در رشته هایی مثل: مدیریت رسانه، فلسفه هنر و حکمت هنر اسلامی برای همکاران اداره کل صدا و سمای خراسان رضوی و اعطای مدرک مورد تأیید وزارت علوم به آنها

در راستای همکاری های فیمابین، با حضور رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تفاهم نامه همکاری با صدا و سیمای خراسان رضوی در تاریخ 30 اردیبهشت ماه 1398 به امضاء رسید.

در همین راستا حجة الاسلام دکتر محمدحسین نواب نیز در سفری که در تابستان 1398 به مشهد داشت، مذاکرات سازنده ای با جناب آقای نصرپور انجام داد و مقرر گردید آن اداره کل برخی پروژه های خود را به مدرسه اسلامی هنر واگذار نماید.

برچسب ها : تفاهم نامه, دانشگاه ادیان و مذاهب, صدا و سیما, خراسان رضوی, واحد مشهد